eMatematikas Prisijunk Forumas VBE užduotys ONLINE testai

Matematikos valstybinis brandos egzaminas 2017


2017 metų matematikos VBE (valstybinio brandos egzamino) užduoties aptarimas, komentarai, pastebėjimai ir įžvalgos.
2017 metų matematikos vbe užduotys ir atsakymai »

pakeista prieš 2 m

Sveiki, kokią knygą patartumėte ruošiantis matematikos VBE, žinoma, geros kokybės, taip pat, kad nebūtų per daug lengva, noriu pasiruošti kuo geriau, orentuojuosi į 100 procentų.

Na, jei kalbi apie uždavinių knygą, tai Vaidoto Mockaus gali knygas pasižiūrėti. Čia nuorodos, kaip atrodo: https://goo.gl/images/MGhZ71, https://goo.gl/images/auQwen. Aš turiu mėlyną, tai visai neblogų užduočių joje galima rasti. Uždaviniai susiskirstyti temomis, pvz.: Stereometrija, kombinatorika, tikimybės, geometrija ir t.t.

Sveiki, turiu aš geltoną Vaidoto Mockaus knygą(matematikos valstybinio brandos egzamino užduočių pavyzdžiai su atsakymais). Kaip manote ar vertėtų nusipirkti mėlyną, ar pakanka ir šios?

Manau, kad tai daugeliui bus naudinga: http://www.filedropper.com/311269536-ipa-matematika-1999-2010-m-brandos-egzaminu-uzduotys

Tai yra matematikos valstybinių brandos egzaminų užduotys nuo 2001 iki 2010 metų ir, svarbiausia, atsakymai, kurių nėra NEC'e. Smagaus sprendimo!

pakeista prieš 6 m

Nu chebra, kaip sekasi? :D

Manau, kad tai daugeliui bus naudinga: http://www.filedropper.com/311269536-ipa-matematika-1999-2010-m-brandos-egzaminu-uzduotys
Nuoroda neveikia.

Nu chebra, kaip sekasi? :D
Kažkaip paskutiniu metu egzaminų temos visiškai neįdomios. Matyt visi viską moka ir viską žino :) Palyginimui 2013 metų egzaminų tema, virš 1000 pranešimų, daugiau kaip šimtas puslapių! Matyt dabar visi soc tinkluose viską aptarinėja, o gal visai ranka numoja.

pakeista prieš 6 m

Na ten labiau chato pobūdžio pranešimai buvo (2013 metais), tai ta patogiau facebooke daryti.

Aktuali informacija dėl rašiklių laikantiems VBE: http://www.egzaminai.lt/naujienos/715/

Toks jausmas, kai Karolio arba Tomo uzdavini sprendi ilgiau nei visa egzamina :D

pakeista prieš 6 m

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »