eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

12 klases valstybinis matematikos,fizikos egzaminas


Sveiki.Turiu didziule problema iki 10klases visiskai nesimokiau matematikos ir fizikos.O dabar kai jau liko vos dveji metai iki egzaminu noriu susiimti ir pradet stipriai mokytis (6-8h per diena galiu skirt mokslam).Kaip manot ar imanoma per dvejus metus pradejus nuo 0 ismokt taip kad egzaminus bent jau iki 40-50% islaikyt?Ai ir dar noreciau paprasyt kad kas nors parasytu pagrindines matematikos,fizikos temas kurios bus reikalingos egzaminam.

Turbūt kad įmanoma, jei tik neprarasi motyvacijos. Tik nesiūlyčiau pačia pirmą dieną pradėt nuo 8 valandų mokymosi, bo manau kad tokiu būdu greit stogas važiuot pradės ;]
tiesiog nueik į biblioteką, pasiimk pradžiai 7 klasės fizikos vadovėlį ir dar kokį uždavinyną tokio lygio, manau bibliotekininkė mielai suteiks konsultaciją. Skaityk, bandyk suprast ką skaitai ir spręsk uždavinius. Tas pats su matematika.
Tik dar manyčiau kad reiktų tau ir su mokytojais šių dalykų pasikalbėt, bo taip gausis, kad kol visi mokysis 11-12 klasės kursą, tu užsiiminėsi saviveikla - biški prasilenksi su savo klasiokais ;]

pakeista prieš 13 m

Dekui labai uz informacija.Del A lygio tai nelabai iseis nes as mokaus profesinei mokykloi o ten tik bendras kursas.Nu su matematikos mokytoja pasnekejau tai sake duos papildomos literaturos ir biski daugiau pamokys.Dabar su vadoveliais mano mokyklos bibliotekoi tebuvo du vadoveliai vienas fizikos 11kl kitas matematikos 10-12kl tai abu ir paemiau.Bet dar pasiemiau kelias knygas is viesosios bibliotekos."Elementariosios matematikos paskaitos ir uzdaviniai","matematikos uzdavinynas","matematikos zinynas","matematika (9-12kl kursas)","fizika (7-12kl fuzikos kurso medziaga)","fizikos desniai,formules,uzdaviniai","fizikos pagrindai".Dar vienas klausimas gal zino kas Kaune mokytoju kurie gali nebrangiai ir labai gerai issaiskint fizika,matematika?

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »