eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

2009 fizikos egzaminas


Šio egzamino tema diskutuosime čia. Visi besirengiantys šiam egzaminui gali bendrauti, diskutuoti, užduoti klausimus šioje temoje.

Kaip žinia, šį egzaminą renkasi išties mažai abiturientų. Na bet turbūt yra keletas, kas pasirinko :)

Paskutinis likęs egzaminas :) Nebežinau, ką jam besiruošti, tai sumaniau pagal reikalavimus konspektą pasidaryti. Na, visi apibrėžimai ir pan.

Bet už lango šviečianti saulė taaaaip trukdo...

Jei nepaslaptis, ką žadi studijuoti, jeigu fiziką pasirinkai?

Tai ir žadu fiziką :) mąstau apie Taikomąją VU. Dar tikras galvos skausmas susirasti kitų variantų dėl visa ko...

Sveikas,

Na, aš ir fiziką laikysiu :) Bijau teorinių klausimų, su sprendimais neturėtų būti blogai. Manau, daugiausia problemų man kelia dujos ir sotieji garai. Lengviausia atrodo kinematika :) Fizikos egzamino man stojant į informatiką nereikia, tai tik vaikštau į konsultacijos ir darau namų darbus - pakartosim viską, bet gana negiliai.

Kaip tu pats ruošiesi? Kas tau lengviausia ir sunkiausia? :)

Na, fizikos egzaminas nėra toks masinis kaip matematikos ar istorijos :)

Bet fizika yra nemažiau plati: iš visko po truputį išmokstame. Be to, nepasakyčiau, kad viskas paprasta. Mano buvusi mokytoja pasakė, kad per egzaminą esi užsigarantavęs tik 4 kartus mažiau negu moki. Manau, kad tai yra teisybė. Geresnis išmanymas visada padeda :)

Dėl mokytojų, tai netikiu, kad iš jų visi patys gautų tuos 100. Mokytojai nesuinteresuoti viską šauniai mokėti ir kelti mokinius iki super aukštų balų. Atlyginimą gauna ir išmoko tiek, kiek sąžinė jų reikalauja :D Į viską vis tiek reikia žiūrėti savarankiškai. Na, taip, dabar paprasta, bet jaunesniems mokiniams tai padaryti sudėtinga.

Sėkmės tau fizikos egzamine, svarbiausia neperdek per šitą savaitę, poilsis kur kas svarbiau, jei anksti pradėjai mokytis fizikos.

Olimpiadose esu dalyvavęs. Kaune buvau 4-tas, o respublikinėje gal koks 4-tas nuo galo :D Bet ir šiaip patiko ten pabūvoti.
Kaip tau su fizikos olimpiadomis? :)

Manau, kad nuo testo vertėtų pradėti :) Vien dėl psichologijos. Testas dažniausiai lengvesnė dalis, jei ko iš karto nematai, gali praleisti :) Aš tai irgi dar anglų egzaminą laikau. Bet bandysiu pasistengti visur :D Dėkui :)

Dar neverta apgailestaut, nesi senas dėdė :D Dar bus daug progų aplenkt fizikus, ypač kai studijuosi, tą aš tau garantuoju ;)

Turėjau problemų su testiniais klausimais. Išorinis ir vidinis fotoefektas, anizotropija, lygiadieniai ar detalės vėsinimas man pasirodė neįveikiama :) Sprendimai tikriausiai bus geri. Apskritai, manau, egzaminas nebuvo labai sunkus. Kaip tau sekėsi? :)

Milkhater, na kaip? Rezultatai nenuvylė? :) Aš gavau 99 ir esu tuo patenkintas :)

Sveiki, iškilo klausimėlis... kadangi ruošiuosi laikyti fizikos egzaminą šiemet, tai įdomu, ar jūs ruošdamiesi egzaminui buvote pasiėmę visas fizikos knygas nuo 7 klasės... ar kaip darėt? :)

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »