Turbūt keistas klausimas, bet būtų įdomu sužinoti ar šio forumo dalyviai draugauja su anglų kalba :)
Kaip sekasi šnekėjimas, rašymas, skaitymas?
house_martin (+2322)
was ist das? ;D Man tai šiaip sau sekasi anglų kalba. Šnekėjimas išvis, jei per kokį internetinį žaidimą sugalvoju įsijungt mikrofoną ir paderint veiksmų planą - tai nieks nesupranta ką šneku ;D
pakeista prieš 14 m
Vitalijus (+1936)
Vokiečių pagrindinė? :D
Mirtise (+3503)
moku anglų ;D šneku kažkaip... nu supranta šiaip ir aš suprantu ;D rašymas oke... skaitymas oke ;D žodžiu good. moku rusų ;P
brainstorm (+103)
Aš moku labai gerai :) Ir šiaip sakyčiau anglų kalba labai svarbi, jei nori ką nors daugiau išmokti ir sužinoti. O lietuvių, kalbant apie mokslą, nelabai kam tikusi.
Osvensimas (+12)
Anglų kalbą moku neblogai (kalbu, skaitau, rašau), laikiau valstybinį egzaminą. :)
JaunasMokslininkas (+484)
Moku ir aš vidutiniškai. :) O ką reikia daryt norint išmokt anglų mokslinę kalbą? :) t.y. kad suprasčiau anglų kalba parašytus mokslinius vadovėlius? :) tas man sunkokai sekasi :S
house_martin (+2322)
JaunasMokslininkasMoku ir aš vidutiniškai. :) O ką reikia daryt norint išmokt anglų mokslinę kalbą? :) t.y. kad suprasčiau anglų kalba parašytus mokslinius vadovėlius? :) tas man sunkokai sekasi :S
Keista būtų jei lengvai sektųsi ;] Štai kas būna kai pirmu kąsniu bandai per daug apžiot:
JaunasMokslininkas (+484)
;]] bet kaip galėčiau patoblint tas žinias? :) tiesiog skaityt ir domėtis? ar gal žinot kokią sėkmės formulę? :D