eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Dėl egzaminų keli klausimai dėl aprangos ir atsinešimų


Artėjant anglų kalbos egzui, man tapo įdomu, ar būtina eit į egzą su kostiumu? Kaip jūs eisit?
Aš planuoju nesidėt, nes svarbiausia, kad patogu būtų, o ką kiti manys - grynai tas pats.
Antra, galima atsinešt šokolado į egzą? Man padeda mąstyt jis, norėčiau atsinešt :D

Pats eisiu su kostiumu, bet kaklaraiscio nesirisiu, o egzamino metu svarka ant kedes turbut tiesiog pakabinsiu, kad patogiau butu. Bet manau,  kad rengtis tu gali kaip tu tik nori. :)
O sokolado i egzamina tai tikrai negalima, kaip tai atrodytu, tu sprendi, o gretimam suole kazkas sokolada valgo sau laimingas ir cepsi. :D Pats paprasyciau, kad isvarytu tave. :D

Mum tai sake butinai i egzaminus vaziuojant reikia mokykline uniforma (jei tokia turit ;D) vilktis. Siaip manau kad nebutu didele nuodeme jei be uniformos ateitum :D. Asmeniskai as vilksiuos. Man patinka kostiuma vilketi nors pora kartu per metus :D.

pakeista prieš 10 m

Egzaminas viena iš tų dienų, kai visi vaikinai būna tvarkingai su kostiumais. Kažkas labai nerealaus! ;D

dėsiuos unifiorminį švarką ir džinus, po apačia spėju maikę. Šokolado tikrai negalima neštis, nes įleidžia tik su asm. taoaptybes kortele (pasu), peištuku, tušinukais ir t.t daiktais. Jokių telefonų, jei nenorit būt pašalinti; )

Mums sakė, kad galima buteliuką vandens pasiimti, tik geriau, kad būtų be etikečių :)

O kai aš laikiau matematikos egzaminą, tai koridoriuje buvo galima atsigerti vandens, tai per egzaminą išėjau, atsigėriau ir dar pasikalbėjau su prižiūrėtoja apie tai, kaip sekėsi :D . Kostiumų tikriausiai galima ir nesidėti, bet dauguma bus pasipuošę. Dar prisimenu praeitų metų "skandalą", kai kažkokios mokyklos direktorius nenorėjo leisti laikyti egzamino, nes žmogus atėjo su paprastais drabužiais :D . Kaip jau visi sakė, maisto nesinešk :D

Su paltu ateisiu, speru bus galimybiu pasidet.

Jau visi dreba del anglu :D. Kaip jam ruosiates?

O ka jau cia ruostis, ka moki ta moki dabar gi nepulsi kiaura diena prie anglu sedet. Gali pakartot formas tu visu laisku official, friendly letter.

Gerai kad as nelaikau anglu ;D.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »