eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Forumo kategorijų ir skilčių sujungimas


Prieš beveik metus mokyklinės matematikos skiltis buvo susmulkinta. Tikslas buvo vienas - tvarka. Bet... Praėjus beveik metams matome, kad dažniausiai uždaviniai dedami bet kur, kiekvienoje kategorijoje galima rasti ir geometrijos, ir trigonometrijos, ir dar bala žino ko. Kas kart žiūrėt ir perkelinėt kas kur ką parašė yra absurdas, laiko švaistymas.
Todėl manau, kad reikės viską suspausti, padaryti platesnes kategorijas. Gal padidės tikimybė, kad pataikys į reikiamą kategoriją. Plius dar ir forumas apmažės, bus lengviau susigaudyti kur kas.

jei jau dabar nesusigaudo, nesusigaudys niekada... man patinka kaip dabar paskirstytos kategorijos, lai būna taip. o jei reikia tvarkos didesnio tai gal kas lai patvarko, pvz moderatorius :D

o man nepatinka šitas išskirstymas ;D anksčiau turėjau dvi kategorijas kur lankydavausi, dabr tik vienoj nes neatsimenu kokia praeita buvo ;D nu žodžiu nekažką... čia tai mokyklinei matkei tiek vietos duota, o aukštoji taip skurdžiai. na bet ir paklausa kita.

ir beabejo, variable, gerai sako, tegu Milkis dabar čia tvarko viską ;D gana nieko nevekt ir vaidint kietą, ane? :D

pakeista prieš 10 m

Mirtiseo man nepatinka šitas išskirstymas ;D anksčiau turėjau dvi kategorijas kur lankydavausi, dabr tik vienoj nes neatsimenu kokia praeita buvo ;D nu žodžiu nekažką... čia tai mokyklinei matkei tiek vietos duota, o aukštoji taip skurdžiai. na bet ir paklausa kita.

ir beabejo, variable, gerai sako, tegu Milkis dabar čia tvarko viską ;D gana nieko nevekt ir vaidint kietą, ane? :D


Atsargiau, ne milkis, o Milkhater.

Tai vat, kad paklausa :) Jeigu mokykloje dauguma bent kažkiek ir prisėda prie matematikos, tai aukštojoj retas, kuris turi tokį dalyką, o jei ir turi, tai bando papraščiausiai praslyst.
Aš net galvoju sutraukti visas high math kategorijas ir turėti tik vieną - aukštoji matematika.

o nafik jas sutraukt? ir taip tik 4, ir labai abstrakčios, palik taip kaip yra, o su mokykline tai galima drąsiai suskleist, nes bardakas.
dėl praslydimo, nu ką jau ką bet studentai tai gerai įvaldę :D

Gaila, kad fizikos sutraukėte... Dabar kaip balaganas atrodo: elektromagnetizmas, termodinamika, mechanikos.. Entropijos verpetas? :D

fizikos skiltis klestėjo kai aš egzą laikiau ;D nuo to laiko viską ir sutraukė ir vsio... ai Vitalijui užėjo, tai skleidžia tai traukia tai dar ką ;D

Edgaras1010Gaila, kad fizikos sutraukėte... Dabar kaip balaganas atrodo: elektromagnetizmas, termodinamika, mechanikos.. Entropijos verpetas? :D

Tai kad labai mažas aktyvumas.

Aš kategorijų galiu pridėti kiek tik norit, bet klausimas ar jos reikalingos.

Beje, dabartinis mokyklinės matematikos suskirstymas nepasiteisino, nes betvarkė.

Kalbant apie fiziką, tai kiek pamenu tik 2-ose kategorijose buvo padorus skaičius temų, kitos trys buvo beveik tuščios. Tai kam laikyti tuščias kategorijas? Fizika Lietuvoj išvis nepopuliari, 10 klasės pabaigoje ją beveik visi išmeta.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »