eMatematikas Prisijunk Forumas VBE užduotys ONLINE testai

Intelekto koeficiento testai


Radau šian torentuose iq testų knygutę(Donatella.Bergamino.Marina.Raffo.-.Testai.intelektui.lavinti.ir.erudicijai.plesti...), išsisprendžiau patį pirmą mišrųjį testą ir gavau su maišu per galva. tesurinkau vos 15taškų iš 36! kiek teko seniau daryti panašius iq testus pas psichologą ar internetinį iqtest.dk surinkdavau aukščiau nei vidurkį. penkiabalėje sistemoje 4 arba 3, o čia vos į patenkinamą lygį patekau.

Įdomu kiek jūs surinktumėt. palyginimui. jei tik galit skirti 40min šiam testui. ne ilgiau ir ne trumpiau. ten parašytos taisyklės prieš testą kaip reikia daryti su keliais pavyzdukais.. prisegu pdf testo:
IQ testas. Misrusis Nr.1.pdf
http://www57.zippyshare.com/v/83413454/file.html

gale yra atsakymai. jei kas išspręsit, pasidalinkit pasiekimais ar nuopoliais :D visgi vienas testas dar nieko per daug nereiškia. nesižudykit mažai surinkę :D

pakeista prieš 10 m

20 ;] kas daugiau? :D

Pas mane irgi 20 ;D

Tai jus protingi ;D. Vos 17.

Jei įdomu turiu dar vieną IQ testą, manau tikslesnį, nes nebūtina žinoti lietuvišką abecelę. Čia bus senas iqtest.dk flash swf failiukas. svetaines kopijos versiją, mat deja pati svetaine nebeveikia šiuo metu, tad reikia parsisiųst flash failiuką iš čia http://www65.zippyshare.com/v/85005190/file.html
atidarius su IE, FireFox ar Chrome išmes apsaugos pranešimą kad ši versija veikai tik iš iqtest.dk svetainės balbala, užtenka paspausti dešini pelės klavišą ant draudimo, tadar Forward ir galima daryti testą. irgi 40min trunka.
Spėlioti negalima, dėl savaime suprantamų priežasčių, gi tikrinat save, apgaudinėt savęs nereikia. Jei Galit savo pasirinkimą paaiškinti logiškai, tik tada renkamės atsakymus, kitu atveju pasirenkam sekantį klausimą iš dešinėje pusėje esančios lentelės ir dirbam toliau.
aš surinkau su šituo 116pointų.

p.s. įdomu kiek Valdas surinks, gal bus mensa levelis ? :)

Esu daręs šitą prieš 4 ar 5 metus, 143 buvau surinkęs.

VaLDaSSEsu daręs šitą prieš 4 ar 5 metus, 143 buvau surinkęs.


prieš 3m-4m aš 126 surinkdavau du kart iš eilės. esmė, jog šitas kur prikabinau gali būt sunkesnis, tas tinklapis atsinaujino ir užduotys jo galimai lengvėjo, tad 143 gali jau ir nebsurinkt :) deja to iq testo flash failai, nesenesni nei 2005metų, neveikia už domeno iqtest.dk ribų, nulaužti nemoku. tik su šituo pavyko forwardinti ir apeiti "apsaugą", o su juo rezultatai žymiai mažesni, negali būt jog per 3-4metus nukvailėjau, sprendžiat n-tajį kart tą patį testą gali tik didėt rezultatai. o čia.. -10point ? kažkas kietės testuose ir tiek. iš skrenshotų matau kad skalėj 2005 yra genius levelis, o 2009metų teste nėra tokio įvertinimo, pati skalė sumažėjusi apskritai.
Jei rasi laiko, padaryk per nauja. manau ir kiti norės pasilygint rezultatais su tavimi :D

140, mažiau nei seniau :D

O_o  gal tu špinatus valgai Valdai :D? ir šiaip nesąžininga tokiems žmonėms vidurinėse mokytis, per lengva su tokiu IQ. sakyčiau net slopina potencialą neduodami visu pajėgumu dirbti. jei ne paslaptis, tavo tėvai dėsto matematika, fizika ar gydytojai kaip dr house ? man įdomu nuo genų paveldimas IQ.. ar čia jokios koreliacijos nėra tarp tėvų IQ ir vaikų :/

p.s. šian mane nustebino: Dolph Lundgren IQ 160 ! kaip ir Billo Geitso, Einšteino.

Siaip daug zmoniu apie kurios net negalim pamanyt kad jie turi toki dideli IQ kad ir pvz Dolph Lundgren kuris vaidina vien kaip raumenu kalnas. Manau daugybe sportininku taip pat turi gan dideli IQ.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »