eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Klausimas dėl postų


Kodėl čia kažkas trina mano postus? :D

Nieko gi blogo nedarau :D, tik klausimų turiu ir tiek

Ir taip jau dvi dienas beveik ramybėj buvau palikęs ematematikas.lt

pakeista prieš 7 m

Taisykles pasiskaityk. Vienoj temoj viską sumeti ir darai sąvartyną. Pavadinimai beprasmiai, klaidos, uždavinių krūvos...

pakeista prieš 7 m

Kaip suprast pavadinimai beprasmiai? Sunku kiekvieną kartą sugalvoti naują pavadinimą, nes realiai tie patys ir taikomi. Klaidos skaitos, kad rašau be lietuviškų rašmenų?  Nu pavyzdžiui aš irgi pastebėjau, kad žodis savartynas turi būti rašomas ,,sąvartynas''.(jau turim skaityt, kad klaida) Uždavinių krūvos, nes šities buvo iš paprastesnių, bet tiesiog su netiesiogine pradžia. Taigi paaiškinau, ko nesuprantu

pakeista prieš 7 m

Betgi neparašyta, kiek galima įdėti uždavinių ir ką mes skaitom saiku. Nemetu gi su tikslu, kad išspręskit, nes tingiu tai daryti, realiai nesuprantu ir bandau kitų pagalba susigaudyt, nes kiti iškart pamato, dėl ko jiems ir parašyti nedidelė problema.

Tai tipo į tą pačią seną temą dėti uždavinius?

pakeista prieš 7 m

Pasirodo rašyti moki, šaunuolis. Kad aiškiau būtų: temos su uždavinių sąrašais nebus toleruojamos.

Jeigu kontektas tas pats, tik skaičiai ir pora žodžių skiriasi, dėk. Priešingu atveju, nauja tema, su normaliu pavadinimu ir konkrečiu uždaviniu.

Tai, o kiek tas ,,sąrašas'' yra tiksliai apribotas? Juk ir 2 uždavinius galime skaityti sąrašu. 4 lengvi uždaviniai po tašką jau skaitos labai blogai, nors realiai pagalvojus 2 sunkūs uždaviniai būna stipresni negu tie 4 paprastesni. Kaip čia suprast :D. Kur buvau įdėjęs, buvo paprasti..

pakeista prieš 7 m

Nepatinka, viso gero, niekas čia nelaiko.

Gerai, supratau, gali trint temą :D

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »