eMatematikas Prisijunk Forumas VBE užduotys ONLINE testai

Komunikabiliam ir suprantančiam matematiką


Sveiki,

Tikiuosi mano iškelta problema tilps į kažkokius šio forumo rėmus, betkokiu atvėju...

Esu 10'okas, ganėtinai užsivertęs įvairiomis popamokinėmis veiklomis, ko pasekoje teko deliotis preriotetus, auka buvo matematika, nes planuoju apie stojimą į politinę/dimplotinę sferą.

Matematika visada daugiau, mažiau tamsi giria man, tad pradėjau lankyti korepetitorių, pralankęs jį ir ištiesų atidirbęs visą temą labai atsakingai, gavau pažymį kuris buvo apgailėtinas lyginant su laiku ir pastangomis įdėtomis į darbą t.y 5 (tekstiniai/loginiai uždaviniai, sistemos ir etc.)

Supratau jog tai nėra bergždias, bet tiesiog dalykas kuriam aš neteikiu preriotetu ir neplanuoju ateities susiejimo su juo.

Bandžiau įvairių mokymosi metodų ir būdų, bet niekas nepasiteisino. Tiesiog nesugebu susitelkti ties vienu darbu ir paprasčiausiai neturiu tos matematinės logikos.

Visas kitas disciplinas (Lietuvių,Užsienio kalbas,gamtos mokslus) mokausi gerai ir lb.gerai.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ESMĖ

Reikia žmogaus, kuris gebėtų išspręsti uždavinius labai efektyviai pamokų metu t.y 8:00-14:XX t.y gebėtų pasitikrinti el.paštą, teisingai, bet greitai išspręsti uždavinius ir atsiūsti atgal su sprendimo keliu ir viskuo kas priklauso įprastam darbui.

Kad ir kaip juokingai ar beviltiškai tai skambėtų, bet bent jau kolkas (likusiam pusmečiui) tai yra vienintelis kelias turėtį vidurkį kuris tenkintų tiek mane (morališkai), tiek mokytojus (šiuo atvėju mokausi pažymiui, o ne žinioms).

Paprasčiau :

Kontroliniai darbai yra numatomi tam tikrą datą apie kurią aš praneščiau. Pamokos metu yra galimybę naudotis įv.technika (telefonais,planšetais ir kt.) su kuria nufografuotas darbas keliautų, būtų išspręstas ir su sprendimo keliais ir atsakymais perkeliautų atgal.

Pasiūlymas galbūt daugeliui sukels šypseną ar nuostabą kaip žmogus gali nesuprasti matematikos, bet dėja taip yra. Moraliniais ir kitais aspektais kuriuos galbūt prikištumėt tai nėra pats geriausias būdas, bet kiekvienas renkasi savą kelią.

Nesikartojant, pasiūlymas gal ir juokingas, bet jeigu atsiras susidomėjusių parašykite susitarsime dėl sąlygų, atlygio ar užmokesčio ar kt už suteiktą pagalbą.

Komunikabiliam?

AncientMarinerKomunikabiliam?


Konkreti savybe, gebejimas bendrauti.

Ir kiek gi dešimtokas gali išleisti pinigų tokiam dalykui?
P.S. Manau, kad jis supranta ką reiškia žodis "komunikabilus", bet nesupranta, kokio velnio tau rūpi ši žmogaus savybė.

pakeista prieš 13 m

atsiprašau... bet konkretus išpyzdėjimas.. ir 10 belenkaip reikia puikaus pažymio? nu sorry

Hahah, o žmogus dar į politiką ruošiasi... O poto ir verkiam, kad mūsų diplomatai melagiai, vagys ir apgaudinėtojai ir kad reikia šviežienos politikos srityje..:)) Kur čia kas pasikeis, jei žmonės būdami 16 jau mąsto kaip apgauti mokytoją :)) Užburtas ratas :)

Mirtise... :)))) Genys margas, o pasaulis dar margesnis. :) Visokių yra ir visokių reikia :) Jei žmogus žūtbūt nori tokio pažymio, gali sau tai leisti ir jis mato tik tokią išeitį tai tegul. :) Jo nuomonė, jo pasirinkimo teisė. Bet iš kitos pusės žvelgiant... Vidurinėje mokykloje, jei mokinys nelaiko egzamino, tai mokytoja daug žinių nereikalaudama iš geros valios mokinio naudai tą pažymį pakelia. :) Taigi aš siūlyčiau perdaug nepanikuot ir savo minimaliom jėgom tą žemesnį ar aukštesnį pažymį užsidirbt, nes juk vistiek jis jokiuose tavo stojimuose neturės įtakos, nebent po 10 klasių eisi į profesinę mokyklą :)

tos 10 klasės pažymys tai niekam neįdomus... kaip ir 11 ;] taigi... bet per pamokas naudotis visokiom čia technologijom kad parašyti kontrolinį... nu jooo ;D

Na tai ką ir noriu pasakyt.. :) bet jeigu jam nuo to bus geriau, tai tegul ;]

Klausimas lyg ir buvo nesudetingas.... bet ištiesų ir nesitikėjau jog kažkas sugebės susilaikyti nuo beprasmių komentarų.

Ačiū ir už tiek.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »