eMatematikas Prisijunk Forumas Užduotys Testai Pradžia

Lošimo kauliukas metamas 4 kartus.


Lošimo kauliukas metamas 4 kartus. Apskaičiuokite įvykio tikimybę, kad bent 1 kartą iškris 6 akutės.

Siūlau skaičiuoti priešingo įvykio tikimybę "nė karto neiškris 6 akutės", o tada taikyti tikimybių sąvybę: $$P(A)=1-P(\overline{A})$$

Ačiū, pabandysiu.

pakeista prieš 7 m

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »