eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Matematikos PUPP užduotis 2014


2014 metų matematikos pagrindinio ugdymo pasiekimų patikrinimo užduoties aptarimas.

pakeista prieš 2 m

Na ką gi galima jau ruoštis morališkai 9 mėnesius :D

Persprendi kelias knygutes ir keleto metų atgal užduotis ir viskas? Nes sakė draugė praeitais metais atėjo kaip į kontrolinį ir fsio - 8.

Pas mane tokia situacija: Matematikos nesimokiau nuo kazkur 7 klases iki dabar desimtos. Visada maliau suda, nedariau n.d ir is kontru gaudavau 4-6. Taciau dabar susiemiau, nes zinau kad noriu studijuoti po mokyklos ir ka studijuoti, man reikes matematikos ir dar PUPP laukia. Nusprendziau istaisyti spragas ir kartoti kursa 7,8,9 klases. Nusipirkau 7,8,9 kl uzdavinynus matematikos ir dabar spresiu juos. Kai baigsiu spresti pereisiu prie senesniu metu matematikos PUPP egzaminu sprendimo taip pat reikes nusipirkt ir mockaus knygele besiruosiant. Gal dar turit kokiu pasiulymu, kaip ruostis?

LimpulsPas mane tokia situacija: Matematikos nesimokiau nuo kazkur 7 klases iki dabar desimtos. Visada maliau suda, nedariau n.d ir is kontru gaudavau 4-6. Taciau dabar susiemiau, nes zinau kad noriu studijuoti po mokyklos ir ka studijuoti, man reikes matematikos ir dar PUPP laukia. Nusprendziau istaisyti spragas ir kartoti kursa 7,8,9 klases. Nusipirkau 7,8,9 kl uzdavinynus matematikos ir dabar spresiu juos. Kai baigsiu spresti pereisiu prie senesniu metu matematikos PUPP egzaminu sprendimo taip pat reikes nusipirkt ir mockaus knygele besiruosiant. Gal dar turit kokiu pasiulymu, kaip ruostis?

Dar padeda Vaidoto Mockaus atmintinė moksleiviams, viskas vietoje trumpai. Ji iki 12 klasės bus gera. ruošiamės 2012-2015 patikrinimui 2011 metų violetinė knygutė. kaip matau pupp spresi senesnių metų ir viskas. Atsakymai yra, jeigu ko nesuprasi ir neišsiaiškinsi pats, mokykloja pas mokytoją išsiaiškink ir viskas - pasiruošęs.

Praeitais metais laikiau PUPP ir jis nebuvo velniškai sunkus. Visus metus dariau n.d, spendžiau papildomas knygeles, peržiūrėjau praėjusių metų egzaminus ir gavau 10. Tad jei norit išlaikyt - mokykitės ir viskas :)

Nėra dešimtokų kas laikys šiemet? Tikiuosi bus lengvas man :D

Jau lengvesnio net negalima būtų prašyti :D

Gal kas turite atsakymus?

Nebuvo sunkus, tikrai. Atsakymai: http://goo.gl/RVjnKJ

domux678Gal kas turite atsakymus?

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »