eMatematikas Prisijunk Forumas VBE užduotys ONLINE testai

Mokslinė literatūra anglų kalba


Sveiki, abejoju, jog ši tema susilauks kokio dėmesio, bet niekada negali žinoti :) . Taigi, ar kas nors perkate mokslinę (gal ir nebūtinai) literatūrą anglų kalba? Ieškau kokių nors parduotuvių, kuriose nereikėtų mokėti 50% knygos kainos už pristatymą į Lietuvą. Kad Lietuvoje būtų parduodamos tokios knygos dar nemačiau, turbūt per maža paklausa. Galbūt kas nors žinote kokį nors lenkišką e-shopą, kuris tuo užsiimtu? Girdėjau, kad kai kuriems taip perkant įvairias prekes gaunasi pigiau nei tiesiog Lietuvoje pirkt :D . Aišku turbūt galėčiau susirasti ir elektroninį variantą internete, bet norisi turėti popierinį :) . Beje, knyga kuria nusižiūrėjau yra: An Introduction to Godel's Theorems, Peter Smith, 2013. Jei turite kitų rekomendacijų apie šią temą, tai taip pat būtų įdomu išgirsti :)

Pigiausias variantas yra atsispausdinti pačiam, ant vieno A4 formato lapo matomai telpa 4 knygos puslapiai.

O aš pirkdavau iš amazon.com, amazon.co.uk, arba kriso.lt. Kokios dabar siuntimo kainos - nežinau. Bet 50% pirkinio kainos būdavo nebent perkant knygą už 10 ar mažiau eurų/dolerių/talonų.
kriso.lt berods teikia nuolaidas studentams (5 eurai, ar 5%). Paskutinį kartą iš jų pirkau kai dar litai buvo. Siuntimo kaina 5-10 Lt.
http://www.kriso.lt/mathematical-logic-st-PBCD-english2.html

Tam pačiam amazon'e gali pamatyti ir naudotų knygų pasiūlymus, jų kainos dažniausiai mažesnės.

Siųlyčiau prieš perkant pasigaut elektroninį variantą. Pirmą skyrių gali ir į monitorių žiūrėdams perskaityt. Esu prispirkęs nemažai knygų kur pirmą skyrių perskaitęs supratau kad tik veltui pinigus išleidau :(

Amazon.co.uk standartinis siuntimas kainuoja 7 svarus, o už express jau ir pusę knygos sumokėčiau :) . Bet apie kriso.lt nebuvau girdėjęs, gaunasi kiek pigiau nei iš ebay pirkti, tai pabandysiu iš ten :) . O pasiūlymas perskaityti pirmąjį skyrių gal ir geras, bet jaučiu, kad man tai galėtų turėti atvirkščią efektą :D

viena karta siuntimas is kriso.lt uztruko apie 2 menesius, dazniausiai 2-3 savaites. Tavo minima knyga atseit yra ju "sandelyje", kas gal reiskia kad greitesnis pristatymas bus.

pakeista prieš 7 m

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »