eMatematikas Prisijunk Forumas Matematikos testai Pradžia

Pagyrimai

Norite ką nors pagirti?
Forumo narys jums labai padėjo ir jus norite išreikti padėką?
Jums labai patinka šis forumas ir norite pareikšti savo nuomonę?

Na visu pirma tai savaime suprantama, kad didziausiu pagyru ir pagarbos del aktyvumo visose temose vertas Vitalijus. Jau nekalbant apie tamstos matematikos zinias.... :)

O aš labai dėkinga Rimantei ir visiems forumiečiams. Ačiū, kad Jūs esate. Maloni aura, nuostabūs žmonės, pasiryžę visada padėti. Šiais laikais- tai reta...Džiaugiuosi, kad radau Jūs :))

Dar didelis respect Ancient Mariner ! Dėkui už pagalbą, už savo laiko gaišimą . Šaunu, kad Jūs esate, MATEMATIKAI ;)

noriu ir aš padėkoti house_martin už didelę kantrybę, laiką ir pagalbą fizikos srityje :) o ir šiaip smagus vyrukas :D

visada maloniai prašom ;]

Pagyrimai, tam kas pakeitė puslapio dizainą. Dabar tikrai viskas paprasčiau ir netgi gražiau. Kaip sakoma - genialumas slypi paprastume. :)

Dėkoju už pastebėjimus.

Kaip kaikurie supratot, naujos išvaizdos tikslas - super paprastumas.
Neužilgo bus pakitimai ir forume, kad būtų dar lengviau ir patogiau dalyvauti diskusijose.

Norėčiau padėkoti, kad jūs esate. Labai džiaugiuosi, kad atradau šį tinklapį. Nors esu prosijungusi tik neseniai, matau, kad čia galiu rasti pagalbą. :)))

Daug padejo sis projektas,(del sunkiu uzdaviniu) stengsiuos paremti kas menesi ;)

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »