Norite ką nors pagirti? Forumo narys jums labai padėjo ir jus norite išreikti padėką? Jums labai patinka šis forumas ir norite pareikšti savo nuomonę?
andriuha (+5)
Na visu pirma tai savaime suprantama, kad didziausiu pagyru ir pagarbos del aktyvumo visose temose vertas Vitalijus. Jau nekalbant apie tamstos matematikos zinias.... :)
Raganaite (+9)
O aš labai dėkinga Rimantei ir visiems forumiečiams. Ačiū, kad Jūs esate. Maloni aura, nuostabūs žmonės, pasiryžę visada padėti. Šiais laikais- tai reta...Džiaugiuosi, kad radau Jūs :))
Raganaite (+9)
Dar didelis respect Ancient Mariner ! Dėkui už pagalbą, už savo laiko gaišimą . Šaunu, kad Jūs esate, MATEMATIKAI ;)
Mirtise (+3503)
noriu ir aš padėkoti house_martin už didelę kantrybę, laiką ir pagalbą fizikos srityje :) o ir šiaip smagus vyrukas :D
house_martin (+2322)
visada maloniai prašom ;]
valdas3 (+1276)
Pagyrimai, tam kas pakeitė puslapio dizainą. Dabar tikrai viskas paprasčiau ir netgi gražiau. Kaip sakoma - genialumas slypi paprastume. :)
Vitalijus (+1936)
Dėkoju už pastebėjimus.
Kaip kaikurie supratot, naujos išvaizdos tikslas - super paprastumas. Neužilgo bus pakitimai ir forume, kad būtų dar lengviau ir patogiau dalyvauti diskusijose.
Simitita (+31)
Norėčiau padėkoti, kad jūs esate. Labai džiaugiuosi, kad atradau šį tinklapį. Nors esu prosijungusi tik neseniai, matau, kad čia galiu rasti pagalbą. :)))
Rumex (+100)
Daug padejo sis projektas,(del sunkiu uzdaviniu) stengsiuos paremti kas menesi ;)