eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Pasiruošti egzaminui per 4 mėnesius ??


Sveiki,

Iki matematikos vbe likus truputį daugiau nei 4 mėnesiams, kilo klausimas. Ar yra šansų per tiek laiko su korepetitorium jam pasiruošti ir bent vidutiniškai išlaikyti? Vidurinį išsilavinimą gavau prieš 5 m., nebuvau ypatingai stiprus matematikas. Galėčiau kasdien tam skirti bent 3-4 val. Ačiū už nuomones

Visa tai nuo zmogaus priklauso.Jeigu buvai nestiprus matematikas, nors ir mokeis, tai tada manau galetum pasiekti 60-70%.

Labai norint ne daugiau 80, nes tau reiktu viska atsiminti, vos ne viska ismokti dar karta :)

situacija analogiška kaip ir mano. Aš pats vidurinę prieš 3m baigiau, tai žadu perlaikyti fizikos ir matematkos valstybinius. Tai aš nuo spalio mėnesio pradėjau tuos du dalykus mokytis savarankiškai, tai manau pačią matematiką išmokti per 4 mėn pakaktų, priklausomai, jei esi imlus tam dalykui. Jei nuspręsi mokytis, galėčiau padėti, turiu elektroniniu formatu pdf vadovėlių, korepetitorių ir pan.

intercoolersituacija analogiška kaip ir mano. Aš pats vidurinę prieš 3m baigiau, tai žadu perlaikyti fizikos ir matematkos valstybinius. Tai aš nuo spalio mėnesio pradėjau tuos du dalykus mokytis savarankiškai, tai manau pačią matematiką išmokti per 4 mėn pakaktų, priklausomai, jei esi imlus tam dalykui. Jei nuspręsi mokytis, galėčiau padėti, turiu elektroniniu formatu pdf vadovėlių, korepetitorių ir pan.

Kadangi neradau kaip išsiųsti PM, galėtume susirašyt per emailą arba skype sarunastkd. Labai padėtų vadovėliai ar kita mokomoji info (matematikos ir fizikos). Dar ieškau korepetitoriaus Kaune, geriausia aplink centrą.

Kai kurie ir per 2 sav pasiruosia.

na, čia per daug utopiškas variantas, neįsivaizduoju kokiu tempu ir kiek temų neišsinagrinėti reiktų, kad pvž matematikos valstybiniam egzaminui išlaikyti aukštu balu. Gal kalbi apie situaciją, kad tik išlaikyti, o ne kiek :D

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »