eMatematikas Prisijunk Forumas VBE užduotys ONLINE testai

Su Naujaisiais 2018 Metais! Praėjusių metų trumpa apžvalga.


Sveikinu visus sulaukus Naujų 2018 metų! Artėjančiais metais kiekvienam iš jūsų palinkėčiau jūsų mažų ar didelių tikslų sėkmingo išsipildymo :)

Norėtųsi keletą žodelių tarti apie projekto gyvavimą. Nors mūsų šalies švietimo sistema išgyvena ne pačius geriausius laikus, visada norisi tikėti, kad kažkaip viskas susitvarkys, atsiras tinkami žmonės, tinkamoj vietoj, su tinkamomis idėjomis. Pastaraisiais metais ypač padaugėjo sukčiavimo atvejų, nusirašinėjimo, akademinio nesąžiningumo. Pagarba švietimui labai sumenko, daugelis pradeda manyti, kad neverta dėti didelių pastangų, dažnai stengiasi tiesiog prasisukti, praslysti. Nenoriu būti teisėju kas geras, o kas blogas, bet tokie dalykai mano manymu veda į niekur.

Pradėjau liūdna gaida, tačiau kalbant apie http://www.ematematikas.lt projektą turėčiau džiaugtis. Pastaraisiais metais internetas labai smarkiai keičiasi, tradiciniai forumai nustoja gyvuoti, viršų ima soc. tinklai ir nuotraukų publikavimo tarnybos. Bet kaip nebūtų keista, mūsų projekto lankomumas dar labiau užaugo. Per 2017 metus mes sulaukėme daugiau kaip pusės milijono lankytojų! Neblogas skaičius, tiesa? :)

Viso šito nebūtų be svarbiausio forumo elemento - top mūsų forumo narių. Labiausiai norėčiau padėkoti tomas14 ir Karolis, bei po pertraukos sugrįžusiam Sokolovas. Kaip bebūtų, jūs esate pagrindinis forumo branduolys. Taip pat labai smagu, kad karts nuo karto mūsų projekto nepamiršta ir lelius ir house_martin. Forumo stiprybė ir ateityje labai priklausys nuo to, kaip dažnai čia užsuks žiniomis pasidalinti forumo senbuviai - profesionalai.

Artėjančiais metais tikiuosi portalas bus lankomas ne ką prasčiau, galbūt prie projekto prisijungs dar daugiau gabių žmonių, ko pasekoje bus galima pakelti kokybės kartelę dar aukščiau.

pakeista prieš 6 m

Ir tave, Vitalijau, su Naujaisiais! Smagu būti šios bendruomenės nariu, kai gali pasidalinti savo žiniomis su kitais, o kartu ir tobulėti dalyvaujant Matematikos Maratone ir sprendžiant kitų profesonalų pateiktas užduotis. Čia norisi labai padėkoti Sokolovui. Jūs šių uždavinių neišsemiamas šaltinis :). Apie blogybes nesinori kalbėti, manau jas puikiai atskleidė Vitalijus. Tiesiog palinkėsiu tiek sau, tiek kitiems profesonalams kritiškiau pažvelgti į čia apsilankančius forumo dalyvius. Tikiuosi šis forumas interneto platybėse bus minimas kaip teikiantis profesonalią pagalbą tiek matematikos, tiek kitais tiksliųjų mokslų klausimais, tačiau neš aiškią žinią, jog čia laukiami tik žingeidūs ir norintis kažką išmokti dalyviai.

Vis retkarčiais užsuku patikrinti ar forumas dar gyvas ir pasižiūriu ar kartais ko nors įdomaus neatsirado programavimo skiltyje (t.y. kai nusibosta rašyti magistrinį ir norisi kažkaip laiką pašvaistyti :D )
Smagu matyti, kad forumas vis keičiasi ir yra aktyvių narių, kurie neleidžia jam numirti :)

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »