eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Tai, be ko neįmanoma išlaikyti valstybinio matematikos egzamino.


Štai kas mane domina: ar gali kas nors vienaip ar kitaip išvardinti ką būtina mokėti atmintinai matematikos egzaminui? Aišku, ten yra 2 lapai formulių, bet jų akivaizdžiai per mažai. Mokėti visas geometrines savybes, algebrines įvairiausių pertvarkymų formules ir pan. irgi įprastų gebėjimų žmogui iš esmės yra nerealu arba reik kalti nuo mokymosi pradžios - tai jau apie pirmūnus kalba. Bet jei "atsipeikėjus" per vėlai, ar galėtumėte pasidalinti, ką tikrai būtina iškalti? Be kokių žinių neįmanoma išlaikyti VBE?
Ačiū

Nusipirk sita, https://www.knygos.lt/lt/knygos/naujausioji-matematikos-atmintine-moksleiviams/ bendra kursa "kalk" ir gal islaikysi.

pakeista prieš 4 m

na aišku ačiū už bandymą, bet tai patarimas apie "nieką". Ir uždavinių ir literatūros jau varčiau daugybę, bet visi jie apima labai plačiai kursą. Aš bandau susikoncentruot ties svarbiausiais dalykais dabar jau.

Jei leidžia galimybės, reikia ieškoti profesionalaus žmogaus, kuris ir beždžionę paruoštų egzaminui. O žinios yra visos surašytos programoje, taškų pasiskirstymas taip pat. Deja tai jokios apčiuopiamos naudos neduoda, jei nesi tos srities žinovas.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »