eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Temos su dideliu matematikos uždavinių kiekiu


Pasakoti, kokiame gyvenimo laikotarpyje gyvename, turbūt nereikia. Visi puikiai viską suprantam.

Forumas taip pat junta šį gyvenimo tarpsnį. Karantino metu tikrai padaugėjo naujų temų. Yra išaugęs lankomumas. Daug registracijų ir panašiai.

Aš šiuo metu atlaidžiau žiūriu į temų kūrimą. Didžioji dalis dabartinių temų seniau būtų ištrintos, nes tokių panašių temų forume begalė. Tereikia tik jas susirasti per paiešką.

Reikalavimai dabartiniu metu naujoms temoms paprasti: aiški problema ar uždavinys, tvarkingas parašymas be klaidų, jokių neaiškių nuorodų į uždavinių sąrašus.

Tačiau viskam turi būti protingos ribos! Ištisai kuriamos temos su uždavinių sąrašais. Būkim teisingi: arba namų darbai, arba kontrolinis. Šiandienos pamatyta tema tiesiog buvo kulminacija. Buvo sudėtas visas testas! Tačiau baisiausia ne testas, o tai, kad į šią temą buvo atsakyta...

Todėl paprašysiu visų forumo narių ateityje niekados nieko nerašyti tokiose temose. Jos turi būti visiškai ignoruojamos! Forumas neskirtas tinginiams ir visokio plauko gudručiams. Nesukurkim tokios atmosferos, kad visi galvotų, kad čia kažkas už juos viską darys.

pakeista prieš 3 m

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »