eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Naujos funkcijos profesionalų grupei


Profesionalo statusą turintis forumo narys nuo šiol virš teksto įvedimo lauko matys dvi naujas funkcijas: TEX redaktorių ir paveikslėlių įkėlimą.

Tex redaktorius nėra naujiena, kažkada jau veikė šis įrankis, tačiau buvo pašalintas dėl dažno striginėjimo ir netinkamo naudojimo. Dabar atrodo viskas veikia, bei funkcija prieinama tik tex sintaksę išmanantiems nariams, t.y. pro forumo nariams.

Paveikslėlių įkėlimas visiems negalimas, dėl resursų stokos ir dažno naudojimo netinkamais tikslais. Paveikslėlis turi būti skirtas tik diagramoms ar grafikams, bet tai ne visi supranta, deja.
Tačiau nutariau suteikti šią galimybę, t.y. patogiai ir greitai įkelti paveikslėlį, pro statusą turintiems nariams. Kitose tarnybose įkeltas paveikslėlis laikui bėgant gali prapulti, todėl būtų gaila prarasti vertingą, jūsų sukurtą, turinį.

pakeista prieš 7 m

Ar nebūtų buvę gerai tex redaktorių leisti naudoti visiems. Dabar būna parašo užduotį, t.y. kokią lygtį ypač jei trupmeninę, tai ten be šifravimo sugebėjimų, nelabai suprasi kas ten parašyta. Manau taip daugelis greičiau pramoktų naudoti latex komandomis, nes daugelis vangiai jas naudoja.

pakeista prieš 7 m

Kad ir būtų, vargu ar kas naudotusi redaktorium. Dauguma ateina čia dėl vieno uždavinio, tai niekas tikrai neskaitys kaip naudotis latexu.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »