eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Kodėl nesusikuria naujas header? C++


Sveiki, tikriausiai mano klausimas pasirodys kvailas/keistas, bet kai prie savo project pridedu text failą man nesusikuria naujas header (ar kaip jis ten vadinasi) nors, kai peržiūriu kitų žmonių video, jiems visada susikuria jų text file header. Nuotrauka: https://ibb.co/gW5tq6

pakeista prieš 6 m

O tai gal galėtumei nuotrauką įkelti, kur yra parodyta, jog susikuria tas failas? Ir ar tau susikuria failas su įrašyta informacija, ar ne?

pakeista prieš 6 m

Čia apie tai kalbi? https://ibb.co/c9YMA6

Na, man tai susikuria failiukas nurodytu pavadinimu, o jame yra įrašyta informacija: kodel neatsiranda naujas header?. Tai vat ir nežinau su kokia problema susiduri. Norėjau, kad parodytum screenshotą to video, kur jame tas header failas susikuria, ir šiaip kam jis tau reikalingas?

pakeista prieš 6 m

https://www.youtube.com/watch?v=KfJpJLtdN1Y  (Ties 2:50)

Na jis man nėra reikalingas, aš tik maniau, kad jis turi būti, nes tame video buvo.

Tai ten tiesiog įtraukiamas tas tekstinis failas. Tiesiog, kad būtų galima jį atidaryti naudojantis programa ir nereiktų atidarinėti iš tos vietos, kur jis saugomas. Joks čia header failas nekuriamas. Jei atlikai tokius veiksmus kaip jis, tai tau taip pat turėjo atsirasti tas failiukas ir tu dabar gali tą failą atsidaryti naujame lange.

pakeista prieš 6 m

Tai va, aš irgi noriu ji atidaryti naudojantis programa, bet kai spaudžiu Others -->klausimas.txt man jo neatidaro, nors tam žmogui atidarė ir aš viską darau tą patį, ką ir jis.

Bet tai pala, taigi buvai įkėlęs nuotrauką, jog tas failiukas susikuria, tai tu nori pasakyti, jog ant jo paspaudus, jis neatsiranda šalia main.cpp virš kodo lango? Ten vėliau gali rinktis kurį langą nori peržiūrėti, ar kodo, ar tekstinio failo.

pakeista prieš 6 m

Aš su Dev-C++ rašau, tai pas mane šiek tiek kitaip, bet esmė panaši. Va kaip pas mane yra:
https://www.ematematikas.lt/upload/images/1511618754_2093.gif
Pas tave tik failas klausimas.txt turėtų būti folderyje Others. Tada ant jo paspaudus du kartus jis atidaromas šalia main.cpp failo kaip yra antrame paveikslėlyje.

Bet tai pala, taigi buvai įkėlęs nuotrauką, jog tas failiukas susikuria, tai tu nori pasakyti, jog ant jo paspaudus, jis neatsiranda šalia main.cpp virš kodo lango?


Va man būtent jis neatsiranda ir aš nesuprantu kodėl.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »