eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Lietuvių kalbos egzaminas 2013


2013 metų lietuvių kalbos egzamino diskusijos.

Nieko gero, viliuos bent puse tasku surinkt.

As tai viena ziauria klaida padariau vietoj to kad parasyt XXa pradzioj, parasiau XIX.a blem nzn kaip taip galejau supainiot? Kiek esu girdejes tai -4% iskart uz tokia klaida duos ane?

pakeista prieš 10 m

Blemba, jau dvi absurdiškas gramatines klaidas suradau rašiny, negerai. :) Tikiuosi ir aš bent pusės taškų. Poryt atsigiriebsim. :)

ErnisAs tai viena ziauria klaida padariau vietoj to kad parasyt XXa pradzioj, parasiau XIX.a blem nzn kaip taip galejau supainiot? Kiek esu girdejes tai -4% iskart uz tokia klaida duos ane?


Kas pasakė? Dėdė, kuris dirba NEC'e? Man tai teta sakė, kad -40%. Matyt, ten tau rašė, tai pamiršo nulį parašyti...

as tai is gramatikos daug ir nesitikiu. Nezinau ar teisingai tema supratau bet manau kad bent i ta puse rasiau. Priklausys  nuo vertintoju vienu zodziu, gal ir atkapstit kokias gilias mintis is mano viso sito briedo ;D.

Ir OK, nesakykit, kad lievos temos, bent jau su suvokimu kvailu nežudė jūsų. Rašinio temos dažniausiai visada būna įkandamos žmonėms, kurie bent kartais mokykloj lankydavos, tad lieka skyrybą ir gramatiką sužiūrėti. :D

O galit paaiškint kuo skiriasi vertinimo instrukcijoje "gramatika ir leksika" nuo "Rašyba" ? Kaip klaidos skaičiuojamos?

Radau fakto klaida, gramatikos klaidu pridariau, skyrybos. Temos neatskleidziau gerai. Butu gerai bent islaikyti.

Nekvarsinkit sau galvos kas jau padarytas tas padaryta. Daviau mokytojai juodrasti paziures ar bent yra sansu kazkiek surinkti. Ir bus matyti zodziu.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »