eMatematikas Prisijunk Forumas Užduotys Testai Pradžia

Matematikos valstybinis brandos egzaminas 2012

tai tada manau gerai viskas

Trečiojoje dalyje du uždaviniai įvertinti 2 taškais, kas prieštarauja švietimo ministro įsakymui.

"12.3. atvirojo atsakymo (struktūruoti arba nestruktūruoti) (5–9 uždaviniai – vertinami ne mažiau kaip 3 taškais)."

jeigu sąlygoj matavimo vienetai buvo nurodyti, tai ir į atsakymų lapą reikėjo rašyti su matavimo vienetais.

Pasak vertinimo komisijos atstovo, visi darbai jau ištaisyti. Pasak jo, jie nesitikėjo, kad bus toks "prastas bendras vaizdas". Tai yra gera žinia tiems, kurie nesijaučia gerai parašę egzaminą, nes kuo prastesnis lygis, tuo mažiau taškų reikia geram balui gauti.

Arba bloga tiem, kurie tikėjosi, kad gerai parašė :D kiek girdėjau jau kitą pirmadienį turėtų būti rezultatai.

abejoju ;D aš savo laiku gal liepą sužinojau ;D

Mirtiseabejoju ;D aš savo laiku gal liepą sužinojau ;D

Daug kas antikos laikais buvo kitaip.

verbunai
Mirtiseabejoju ;D aš savo laiku gal liepą sužinojau ;D

Daug kas antikos laikais buvo kitaip.

net nostalgija apėmė..

FlagmanAntroje dalyje reikejo irasyt butinai tik skaiciu? Nes as prie visu prirasiau pvz 10.5lt 45(laipsnio zenklas) 6% ir t.t. maciau kazkas rase, kad kompu situs tikrins tai nebus klaida, kad priejau zenklus?

negasdinkit ;/ as ne tik visokius % supyliau , bet ir iš įpročio "ats.:"  :D

pakeista prieš 14 m

http://www.failai.lt/ue0i9m5qx9cp/2012_m_matematikos_egzamino_u%C5%BEduotys_su_sprendimais.pdf.htm
Čia yra egzamino užduotys su sprendimais, gali būti kur ir pasitaikiusiu klaidelių.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »