eMatematikas Prisijunk Forumas VBE užduotys ONLINE testai

Pasiūlyk naują forumo kategoriją, skiltį, funkciją


Forumas nestovi vietoje. Dėka jūsų aktyvumo ir noro bendrauti pasiekėmė 20 000 pranešimų skaičių.
Kad forumas didėtų dar labiau, neprošal būtų ir naujų ir visiems aktualių kategorijų sukūrimas, taip pat ir naujų funkcijų įdiegimas.


Pasiūlymai dėl naujų skilčių, kategorijų ar funkcijų laukiami šioje temoje. Jei turi gerą idėją ar pasiūlymą, nedvejok, drąsiai pasidalink ja su mumis ;)

Sveiki, aš tik vakar po ilgų landžiojimų po visas temas pamačiau, kad galima paremti Math24 projektą. Manau, kad daug lankytojų Math24 mielai paremtų, bet ne kiekvienas peržiūri visas temas, todėl daug kas ir nežino apie tokią galimybę. Aš norėčiau pasiūlyti, kad  „Galimybė paremti Math24 projektą” pabandytumėte padaryti pagrindinėje juostoje, pvz.: ... - PAIEŠKA – PAREMKITE MUS - JŪSŲ PROFILIS - ir t.t. Tikiu, kad daug daugiau sulauktumėte rėmėjų :) .

labai pasigendu tarp mygtukų šitų nestandartinių reikšmių ∈ ir ∉, juos įdėti nėra sudėtinga, o praverstų visur kur sprendžiamos nelygybės.

Bus padaryta.

jau yra siūlę, berods house_martin, pakeisti Miestas: informacinį rodiklį į Universitetas:(Arba sutrumpintai Uni:). Universitetai labai retai dubliuojasi, ir maždaug visus mes čia žinom toj lietuvoj, kur koks kokiam kaime stovi. Tokia informacija būtų gi tikrai vertingesnė nei tiesiog Miestas... Miestą iš Uni ir taip lengva perprast. kodėl gi nepakeisti ? čia tik Win-Win situacija.
Tiesa, norėtųsi matyti ne tik Universitetą, kadangi dažnai jie ne vieną skirtingą studijų programą turi, bet ir ką studijuoja asmuo. tad kodėl gi nepervadint Miestas -> Universitetas-Studijuoja(jei dar nestudijuoja žmogus, tada lai būna paprastas mestietis iš kažkokio miesto), arba tiesiog papildyt vienu informacijos laukeliu: Universitetas-Studijuoja.

Man rodos paprasčiau sukurti temą "Susipažinkim", kurioje visi norintys galėtų prisistatyti bei pasipasakoti kur ką studijuoja, kelintos išmieros batus nešioje ir pan. Jei tema sulauktų daugiau nei 5  anketų - gal ir verta būtų apie naujos funkcijos idiegimą pagalvoti. Kitu atveju, įtariu, tai būtų tik dar vienas laukelis savo išminčiai ir samojui pademonstruoti, ale
Studijuoja: Buitinių atliekų tvarkymo institute, postdocas

puodžiusMan rodos paprasčiau sukurti temą "Susipažinkim", kurioje visi norintys galėtų prisistatyti bei pasipasakoti kur ką studijuoja, kelintos išmieros batus nešioje ir pan. Jei tema sulauktų daugiau nei 5  anketų - gal ir verta būtų apie naujos funkcijos idiegimą pagalvoti. Kitu atveju, įtariu, tai būtų tik dar vienas laukelis savo išminčiai ir samojui pademonstruoti, ale
Studijuoja: Buitinių atliekų tvarkymo institute, postdocas


o jei aš nenoriu susipažint, o tik noriu žinoti ką tu ir kiti dalyviai studijuoja-mokosi(klase) ?

tiesiog prie progos paklausk :)
Gal ir dabar kas nors nori sužinoti iš kokio miesto tu esi. Kad tai padarytų tikriausiai gautų tavęs paklausti. Nes tai ką pas savi įsirašęs ties Miestas atrodo labai įtartinai :) Juolab kad prieš tai ten buvo įrašyta "netrukdykim laiko" ;]

pakeista prieš 11 m

puodžiustiesiog prie progos paklausk :)
Gal ir dabar kas nors nori sužinoti iš kokio miesto tu esi. Kad tai padarytų tikriausiai gautų tavęs paklausti. Nes tai ką pas savi įsirašęs ties Miestas atrodo labai įtartinai :) Juolab kad prieš tai ten buvo įrašyta "netrukdykim laiko" ;]


Gal aš drovus klausti :) šiaip ne vieno čia norėjau klausti bet vis kažkodėl nepaklausiau... nežinau, matyt bijau :D
Nemanau jog kam nors pasidarys geriau jei sužinos iš kokio aš miesto ar kaimo.. čia ne one.lt jog rašyčiau savo miestą ir vardą, ar dar prisegčiau foto savo... :) Kam tai rūpi ? nebent Mirtišei :D, bet vistiek. tai nesvarbu ir beprasmiška, bent labiau beprasmiška nei užsirašyt savo universitetą, studijas, profesija ar vid.mokyklos-gimnazijos klasę.

Nesumenkink Mirtišės. :D Manau, jog dauguma matematikų/fizikų/chemikų, visgi, net ir būdami labai užimti, randa laiko šiokiam tokiam socialiniam gyvenimui, skirtingai nei koks Sheldon'as Coop'eris: apsimetinėti neverta, o pažintys su žmonėmis, kurie turi laaabai daug bendro nėra jau taip žalinga. :D Žinoma, jei įdomu tik aklai spręsti kiekvienam 5 - 12 klasės moksleiviui, paprašiusiam pagalbos, tebūnie. Tačiau manau, jog dalis forumiečių tikrai nebūtų nusieteikę nei prieš dar vieną meet'ą, a nei prieš kokį nors artimesnį bendravimą (susibičiuliavimą). Žinoma, šis forumas skirtas ne tam, todėl žmonės meet'ų pagalba galėtų išlikti pažįstamais ar bičiuliais jau ne forume, o gyvenime. Na, pagrindinė mano mintis yra platus bendravimas, galbūt bendradarbiavimas, jei šis forumas kiek atgimsta, tai reikia turėti ką nors unikalaus - platų būrį pastovių lankytojų, kurie tarpusavyje turi ryšių.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »