eMatematikas Prisijunk Forumas Egzaminų užduotys ONLINE testai

Tolydus atsitiktiniai dydžiai, dispersija, tankis, funckcijos


http://prntscr.com/jjnkp0 gal kas galit padėti ? būsiu dėkingas

paaiškinti kaip daryti, nes truputį nesuprantu su P(−0, 5 < X < 0) . Geriausia būtu sprendimas. Nemažai esu sprendęs panašių dalykų, bet pirma karta susidūriau su dviem kintamaisiais ax^3 ir t.t Jeigu išspręstumėt ir padėtumėt bučiau dėkingas.

taip

Deja klysti ką mes darėm tai maždaug tai http://prntscr.com/jjof8x . Iš kolio ir kitų dalykų viskas gerai aukšti įvertinimai, beliko padaryti šiuos 2 uždavinius kurie tikrai nėra lengvi. Ir jei elementarūs tai bent paaiškink. Nes aš neįkertu kaip man surasti MX, kurį narį imti ir t.t kai yra du kintamieji. O pavaizdžiai kurie yra mums pateikti yra tik tokie  http://prntscr.com/jjogso. Tai tik salygos ir tiek nėra nei sprendimo būtu nieko. Taigi jeigu pavyksta padaryti šiuos 2 uždavinius kuriuos prašiau bent jau paaiškinti, tada būsiu pilnai atsiskaitęs statistiką. Tai jeigu teigi kad čia elementarūs ir lengvi ir net nesiruoši padėti tai net nekomentuok.

ir nuoširdžiai sakant 95 proc paskaitų esu lankęs. Tik viena dvi iš kitos temos esu praleidęs

čia dėl 5 ne aukšto pažymio, pas mus nėra vodovėlių. Tad įdomiai atsiversiu juos. Mums pateikiama informacija tik tokia kokia destytojas pats įkelia. Deja tavo "pagalba" labiau sunervino negu padėjo. Nes toks jausmas kad vaidini esą moki bet čia elementaru ir lengva nors padėti ir palengvinti net nesiruoši. Arba blefuoji arba šiaip pasikėlęs žmogus esi. O šiaip statistika yra filleris mano kurse jos nei bebus nei reikalinga ateity bus man. Tad noriu tiesiog pagalbos. išsišokimų ir šiaip pasisakymų prašau nerašyti.

Žinai, man primeni tuos moksliukus kurie visa laiką savanaudiškai elgiasi ir pastoviai niekam nieko nepadedą. :D Jei žinotum kaip elgiasi tikras studentas abejoju ar taip rašytum.

Elgiesi kaip tikras lietuvis, ne kad padėti kitam, kad galėtu eit daryt kitų darbų dar labiau apsunkini bei apkrauni. Teoriškai kaip daryti turiu mintį, bet čia ne tokios užduotis kuriose galėčiau bent kiek suklysti. Dėlto ir prašau pagalbos. O ne kritikavimo.

ok paklausiu kitaip kokia tada nauda iš šio puslapio jei pagalbos suteikti nesugeba? ir koks tikslas gilintis į dalyką kuris yra fileris ir nei kiek nedominą?

padarom šitaip aš jau turiu išsisprendęs bent akim permesk ir pasakyk ar gerai ar ne. Bent tiek naudos. Kas iš to kad išspręsi už mane jei man ir apsiginti reiktu :D . Bet aš toks žmogus esu kai matai pavizdį lengviau yra pačiam suprasti ir tas pavizdys būtu būtent apie ta vietą kurios nepagaunu.  sprendimas 1 užd http://prntscr.com/jjq5sg antros http://prntscr.com/jjq64z http://prntscr.com/jjq6wb

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »