eMatematikas Prisijunk Forumas Matematikos testai Pradžia

Matematikos testų sprendimo online kūrimas

Taip, aš jau mėginau. Aš kai sužinojau, jog negalima rašyti kažkokių simbolių, tai smegenys neduoda ramybės, mėgindamos sugalvoti būdą, kaip visgi tai užrašyti :D.

pakeista prieš 6 m

Ai ir taip reikia naudot ženklą &, kažkaip susipainiojau rašydamas. (Paredaguosiu senąjį komentarą)

pakeista prieš 6 m

Sakai gal net ir tokio uždavinio net nekursi, bet kažko negalėjimas ramybės neduoda :D

Sakai gal net ir tokio uždavinio net nekursi, bet kažko negalėjimas ramybės neduoda :D
Būtent. Gal ir ilgai neprireiks tų simbolių, bet vat dabar kaip tyčia atrodo, jog ims ir prireiks.

Karoli, testas įkeltas. Viskas OK :) Beje, atsakymų lauke nurodom tik raidę, pvz A, nereikia A). Bet viską aš aptvarkiau, bei pakeičiau kai ką 6 klausime, kaip ir rašei. Testas tikrai vertas trijų žvaigždučių.

Testo lokacija: Testai > 11 klasė > Reiškiniai

pakeista prieš 6 m

Kai Karolis pasiūlė kategorijas, sakiau, kad kaip ir ateityje bus galima pagalvoti apie tai. Tačiau viena kategorija bus reikalinga jau dabar, tai pasiruošimas vbe. Juk pasirengimui vbe yra aktualių temų ne tik 12, bet ir 11, ir 10, gal net ir 9 klasėje. Todėl testų sąraše šalia 12 klasės bus nuoroda "Pasirengimo matematikos vbe testai", kuri ves į sąrašą su testais, aktualiais rengiantis vbe.

Žinok dabar nelabai dar ten kas ir žino apie juos. Niekas nereklamuota ir niekur labai nuorodų nedėta. Kai testų bus daugiau, tik tuomet bus agresyvesnis jų pateikimas - reklamavimas :)

pakeista prieš 6 m

Ties ta nuoroda dar reikia man padirbėti. Kelių dienų bėgyje veiks.

Dabar viskas galima sakyti veikia testavimo rėžimu, nebijokite klysti!

Naujas testas "Testai > 10 klasė > Aibės elementų skaičiavimas" įkeltas.

Nori sudalyvauti šioje temoje ir parašyti savo pranešimą? Prisijungti »